mr. Paul Veerman

Specialisatie: ondernemingsrecht, insolventierecht en huurrecht

mr. Toon Kool

Specialisatie: erfrecht, ondernemingsrecht, appartementsrecht

Melisse Mers

Specialisatie: erfrecht en contractenrecht

mr. Lex Loerakker

Specialisatie: erfrecht en contractenrecht

Recente blog artikelen

Erfrecht. Vereffening. Bevoegdheid van de vereffenaar. Behoort het tot de taak van de vereffenaar om de vernietiging of de nietigheid van een overeenkomst in te roepen? Beheer.

16 mei 2024|Reacties uitgeschakeld voor Erfrecht. Vereffening. Bevoegdheid van de vereffenaar. Behoort het tot de taak van de vereffenaar om de vernietiging of de nietigheid van een overeenkomst in te roepen? Beheer.

De Rechtbank Limburg heeft onlangs uitspraak gedaan over de vraag of het inroepen van de vernietiging of de nietigheid [...]

Erfrecht. Verdeling van een nalatenschap. Gebruiksvergoeding op grond van getaxeerde waarde woning. Moment waarop gebruiksvergoeding verschuldigd is. Verlaten van woning.

7 mei 2024|Reacties uitgeschakeld voor Erfrecht. Verdeling van een nalatenschap. Gebruiksvergoeding op grond van getaxeerde waarde woning. Moment waarop gebruiksvergoeding verschuldigd is. Verlaten van woning.

De Rechtbank Zeeland-West-Brabant heeft onlangs uitspraak gedaan over de vraag op welk moment een gebruiksvergoeding verschuldigd was. Partijen zijn [...]

Erfrecht. Verjaring. Geldlening. Looptijd. Opeisbaarheid. Geldlening van onbepaalde tijd. Opeisen van de schuld. Moment van aanvang van de verjaringstermijn. Natuurlijke verbintenis.

1 mei 2024|Reacties uitgeschakeld voor Erfrecht. Verjaring. Geldlening. Looptijd. Opeisbaarheid. Geldlening van onbepaalde tijd. Opeisen van de schuld. Moment van aanvang van de verjaringstermijn. Natuurlijke verbintenis.

De Rechtbank Amsterdam heeft onlangs uitspraak gedaan over de vraag of een vordering uit geldlening was verjaard. Moeder is [...]

Erfrecht. Mantelzorg. Overboekingen van bankrekeningen van erflater. Pinpasopnames. Misbruik van omstandigheden? Normaal uitgavenpatroon? Levensonderhoud. Bewijs.

24 april 2024|Reacties uitgeschakeld voor Erfrecht. Mantelzorg. Overboekingen van bankrekeningen van erflater. Pinpasopnames. Misbruik van omstandigheden? Normaal uitgavenpatroon? Levensonderhoud. Bewijs.

De Rechtbank Gelderland heeft onlangs uitspraak gedaan over de vraag of overboekingen en pinpasopnames van de bankrekeningen van de [...]