Contactformulier  Routebeschrijving

  Per auto:
  • Vanaf de A10 Oost: u neemt afslag 114 en gaat dan door de Piet Hein tunnel recht door richting centrum/ centraal station. Als u voorbij het muziekgebouw (rechts) bent, gaat u bij het stoplicht naar rechts. Vervolgens maakt u een soort U-turn en gaat u onder het viaduct door. Bij de eerste straat rechts (op de hoek Tom Tom) slaat u rechtsaf. Aan het einde zitten wij. Meestal is er parkeerplek, maar u kunt ook bij de parkeergarage Oosterdok parkeren.
  • Vanaf de A10 West: neemt u afslag S101 of 102 0f 103 en rijdt u rechtdoor en volgt de borden centraal station. U rijdt achter het centraal station langs en bij het tweede stoplicht voorbij het centraal station slaat u linksaf. U gaat vervolgens onder het viaduct door. Bij de eerste straat rechts (op de hoek Tom Tom) slaat u af. Aan het einde zitten wij. Meestal is er parkeerplek, maar u kunt ook bij de parkeergarage Oosterdok parkeren.
  Per tram: U kunt alle trams naar het centraal station nemen. Vervolgens is het maar 200 meter lopen.

  Per trein: Vanaf het centraal station is het slechts 200 meter lopen. U loopt naar de achterkant van het centraal station ( de IJ-kant) en aan de rechterkant zitten wij.