mr. Paul Veerman

Specialisatie: ondernemingsrecht, insolventierecht en huurrecht

mr. Toon Kool

Specialisatie: erfrecht, ondernemingsrecht, appartementsrecht

Melisse Mers

Specialisatie: erfrecht en contractenrecht

mr. Lex Loerakker

Specialisatie: erfrecht en contractenrecht

mr. Dave E. Liqui Lung

Specialisatie: ondernemingsrecht en contractenrecht

Recente blog artikelen

Erfrecht. Afwikkeling van een nalatenschap door executeur-afwikkelingsbewindvoerder. Afleggen rekening en verantwoording. Kosten. Buitensporige hoge declaraties. Toetsing.

5 juni 2024|Reacties uitgeschakeld voor Erfrecht. Afwikkeling van een nalatenschap door executeur-afwikkelingsbewindvoerder. Afleggen rekening en verantwoording. Kosten. Buitensporige hoge declaraties. Toetsing.

Het Gerechtshof Den Haag heeft onlangs uitspraak gedaan over de vraag of rekening en verantwoording door een executeur-afwikkelingsbewindvoerder diende [...]

Erfrecht. Beroepsaansprakelijkheid van de notaris. Beheer over de nalatenschap. Overeenkomst van opdracht. Volmacht. Taak als executeur? Schenking. Tekortkoming.

29 mei 2024|Reacties uitgeschakeld voor Erfrecht. Beroepsaansprakelijkheid van de notaris. Beheer over de nalatenschap. Overeenkomst van opdracht. Volmacht. Taak als executeur? Schenking. Tekortkoming.

De Rechtbank Noord-Nederland heeft onlangs uitspraak gedaan over de beroepsaansprakelijkheid van de notaris over het in opdracht gevoerde beheer [...]

Erfrecht. Testament. Fideï-commis. Tweetrapsmaking. Beschikkingsbevoegdheid. Fideï-commissair vermogen. Verklaring van erfrecht. Bevoegdheid beschikkingshandelingen.

22 mei 2024|Reacties uitgeschakeld voor Erfrecht. Testament. Fideï-commis. Tweetrapsmaking. Beschikkingsbevoegdheid. Fideï-commissair vermogen. Verklaring van erfrecht. Bevoegdheid beschikkingshandelingen.

Het Gerechtshof Amsterdam heeft onlangs uitspraak gedaan over een tweetrapsmaking in een testament. Erflaatster is de dochter en enig [...]

Erfrecht. Vereffening. Bevoegdheid van de vereffenaar. Behoort het tot de taak van de vereffenaar om de vernietiging of de nietigheid van een overeenkomst in te roepen? Beheer.

16 mei 2024|Reacties uitgeschakeld voor Erfrecht. Vereffening. Bevoegdheid van de vereffenaar. Behoort het tot de taak van de vereffenaar om de vernietiging of de nietigheid van een overeenkomst in te roepen? Beheer.

De Rechtbank Limburg heeft onlangs uitspraak gedaan over de vraag of het inroepen van de vernietiging of de nietigheid [...]