Toon Kool is 30 jaar advocaat en is gespecialiseerd in het erfrecht. Hij is lid van de Vereniging voor erfrechtadvocaten. Als lid van het erfrecht-team van Brenner advocaten behandelt hij vooral complexe zaken met een groot financieel belang over de verdeling van nalatenschappen, het kindsdeel en de legitieme.

Door zijn ervaring op het gebied van ondernemingsrecht en vastgoed, behandelt hij veel zaken waar deze onderwerpen een belangrijke rol spelen. Bijvoorbeeld als er aandelen of vastgoed in de nalatenschap vallen. Door zijn specifieke kennis op deze twee rechtsgebieden heeft Toon een voorsprong op andere advocaten.

De praktijk van Toon Kool kenmerkt zich door een pragmatische en oplossingsgerichte benadering. Het verkrijgen van een snelle en solide oplossing in een geschil heeft de voorkeur boven lange en kostbare procedures.

Toon Kool studeerde rechten aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn studie werkte Toon bij Strengers Advocaten in Utrecht en vervolgens bij Froon Helmonds advocaten en KBG advocaten in Amsterdam.

E-mail Toon Kool:  kool@brenneradvocaten.nl
of  bekijk zijn pagina op Linkedin.