Bent u op zoek naar een erfrechtspecialist die al jarenlang actief is binnen het vak? Dan bent u bij Brenner Advocaten aan het juiste adres. Onze erfrechtspecialisten zijn ervaren advocaten die al jarenlang opereren in het erfrecht. Het erfrecht is een zeer gespecialiseerd rechtsgebied. U heeft dan ook daadwerkelijk een gespecialiseerde advocaat erfrecht nodig om u bij te staan. Onze advocaten erfrecht behandelen dagelijks zaken over kindsdeel, legitieme, testamenten en executeurs, maar ook nog vele andere onderwerpen op het gebied van het erfrecht.

Wilt u meer weten over erfrecht of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag. 

Wat kan een erfrechtspecialist voor u betekenen? 

Bijna iedereen krijgt op een gegeven moment te maken met erfrecht. Als iemand in uw familie of uw partner overlijd, krijgt u te maken met nalatenschap. In veel gevallen wordt dit onderling in de familie verdeeld. In sommige gevallen kan dit iets lastiger gaan en ontstaan er conflicten door waarbij partijen het niet eens zijn met de verdeling. In dit geval kan een erfrechtspecialist helpen om een oplossing te vinden. Vaak komt het voor dat één erfgenaam niet wilt meewerken of dat de verdeling niet redelijk is. Wij helpen u in deze situatie graag. 

Verdeling van de erfenis

Bij het verdelen van een erfenis kunnen problemen ontstaan. Onze advocaten hebben veel ervaring met het oplossen van deze problemen. Als een erfgenaam niet wilt meewerken kan uw advocaat een verdeling vragen bij de rechter. In een dagvaarding wordt dan uitgelegd aan de rechter waarom u een bepaalde wijze van verdeling wilt. De rechter bepaald dan op basis van de argumenten die u samen met uw erfrechtspecialist opstelt hoe de verdeling zal zijn. Wij hebben hier veel ervaring mee en helpen u graag. 

Onze erfrechtspecialisten staan voor u klaar

Wilt u meer weten over onze erfrechtspecialisten en wat ze voor u kunnen betekenen? U mag onze advocaat erfrecht altijd vrijblijvend bellen of een vraag sturen via het contactformulier. Wij kunnen u dan telefonisch het een en ander uitleggen en soms is uw vraag dan al beantwoord zonder dat het u iets kost. Als u wilt kunt u een afspraak maken op kantoor om uw zaak aan ons voor te leggen. Wij nemen dan alle feiten met u door en kijken naar de stukken. Vaak kunnen we dan ook al bepaalde punten uitleggen.