Bijna iedereen krijgt op een geven moment te maken met een erfenis. Dit kan soms vervelende situaties met zich meebrengen waardoor u een advocaat nodig heeft. Bij Brenner advocaten hebben we al jarenlange ervaring in het oplossen van zaken rondom het erfrecht. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden en de erfrecht advocaat kosten. 

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of wilt u meer weten over de erfrecht advocaat kosten? Lees dan snel verder of neem vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag met zaken over kindsdeel, legitieme, testamenten, executeurs en erfrecht. 

Hoeveel kost een erfrecht advocaat?

De kosten van een erfrecht advocaat zijn vaak afhankelijk van een aantal factoren. Daarnaast hoeft u ook niet altijd zelf de kosten van een advocaat erfrecht te dragen. Bij bepaalde omstandigheden kunt u in aanmerking komen van een tegemoetkoming in de kosten van uw erfrecht advocaat. 

De meeste advocaten werken aan de hand van een uurtarief. De totale kosten zijn daarom vaak afhankelijk van de tijd die de advocaat met uw zaak bezig is. Een erfrecht advocaat kost per uur circa 175 tot 300 euro. Het totaalbedrag is dus afhankelijk van de ingewikkeldheid van uw probleem. Daarnaast speelt de kennis en ervaring waarover de advocaat beschikt mee in het bepalen van het uurtarief. 

Wat doet een erfrecht advocaat?

Een erfrecht advocaat helpt u bij alle conflicten die ontstaan rondom een nalatenschap. Het maakt hierbij niet uit of er wel of geen testament is. De erfrecht advocaat weet precies welke juridische bepalingen moeten worden gevolgd en adviseert u over alle mogelijkheden. Voorbeelden van situaties wanneer u een advocaat ingeschakeld is als er een discussie is over de correcte verdeling, of als er uit onverwachte hoek een claim wordt gelegd op de erfenis. 

Meer weten over erfrecht advocaat kosten?

Wilt u meer weten over de kosten van onze erfrecht advocaten of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie? Onze erfrechtspecialisten staan voor u klaar en helpen u graag.