Heeft u conflicten rondom de erfenis van een familielid of een van uw naasten en bent u op zoek naar een advocaat met als specialisatie erfrecht? Dan staan de erfrechtspecialisten van Brenner Advocaten graag voor u klaar.  

Bij Brenner Advocaten zijn wij gespecialiseerd in het oplossen van conflicten rondom het  nalatenschap. Of u het nu niet eens bent met de claim die op de erfenis wordt gelegd of u een discussie heeft over de verdeling van de erfenis. Wat uw situatie ook is, wij staan in een groot aantal gevallen voor u klaar. Laat ons gerust weten wat we voor u kunnen betekenen en wij bespreken de mogelijkheden graag met u. 

Onze advocaten gespecialiseerd in erfrecht

De advocaten met als specialisatie erfrecht zijn al jarenlang actief binnen de branche en richten zich alleen op het oplossen van conflicten rondom de erfenis. Dankzij deze jarenlange ervaring weten zij als geen ander hoe ze u kunnen helpen met het behandelen van uw zaak. Onze advocaten houden zich dagelijks bezig met zaken over kindsdeel, legitieme, testamenten, executeurs etc. Wij zijn daarom in staat om het maximale resultaat voor u te bereiken.

In 2003 is het complexe rechtsgebied omtrent erfrecht vernieuwd. Dit is gedaan om de positie van de langstlevende echtgenoot te verbeteren. Veel advocaten hebben zich niet verdiept in dit nieuwe erfrecht waardoor er een kleine groep advocaten met de specialisatie erfrecht zijn overgebleven. 

De werkwijze van Brenner Advocaten

Bij Brenner Advocaten werken we alleen met de meest ervaren en gespecialiseerde advocaten. U kunt onze advocaten altijd bellen of het contactformulier invullen als u een vraag heeft. In de meeste gevallen kunnen wij uw vraag zonder afspraak al kosteloos beantwoorden. 

U kunt er ook voor kiezen om ons de opdracht te geven om uw zaak te behandelen. Wij nemen na de opdrachtbevestiging het dossier uitgebreid door en geven u advies. Daarnaast maken we een brief of processtuk voor u en kunnen we u bijstaan in een procedure bij de rechtbank. 

Uw advocaat met de specialisatie erfrecht doet er samen met u alles aan om de problemen zo snel mogelijk op te lossen. Soms is een schikking dan beter dan procederen. Bent u benieuwd wat het beste is in uw situatie? Stuur ons een mail via erfrecht@brenneradvocaten.nl of bel os op 020-3980150. Onze specialisten staan voor u klaar.